Over Metkars

Metkar's biedt hulp en ondersteuning op het gebied van financieel beheer voor mensen, die om welke reden dan ook hiertoe niet zelf in staat zijn, of dit een te gr ote belasting vinden.

Inzicht en bewaking zijn de sleutels.

Wij verrichten alle noodzakelijke handelingen, welke benodigd zijn tot het voeren van een goede administratie. Cont roleren of bijvoorbeeld inkomsten zijn binnengekomen, of dat er mogelijkheden zijn om voor bepaalde zaken vergoedingen aan te vragen. Ook het invullen van belastingpapieren kan hierbij horen.

Om dit goed uit te voeren opent Metkar's een budget rekening. Clienten krijgen hiervan gťťn pinpas of overschrijvingskaarten. Alle inkomsten komen op deze speciale r ekening terecht en alle rekeningen worden via deze rekening betaald. Met de client wordt afgesproken, wanneer en welk bedrag gestort wordt op zijn of haar budgetrekening. Dit bedrag is vrij te besteden als huishoudgeld.

Kosten voor budgetbeheer

Afhankelijk van het inkomen van de client, kunnen de kosten voor budgetbeheer geheel of gedeeltelijk worden vergoed door de Wet Bijzonder Bijstand.

De missie van Metkar's

De doelsteling van Metkar's is om voor mensen, die om welke reden dan ook hun financiŽle zaken niet goed kunnen beheren of dit een te grote belasting vinden, financiŽle diensten ter beschikking te stellen voor een adequaat en goed beheer. Deze worden zo mogelijk op wensen en behoeften afgestemd.

 

2006 metkars ©